Good Charlotte

Hey Slovenian fans here! Gremo spet težit nej pridjo sm :D

Tags: slovenia, slovenija

Share

Reply to This

Replies to This Discussion

ooooooo :/ upam d kmal dobiš nazaj miško pa vse ;)
molmooooo boža mati pomagaj aljuš! :) sj bo boš vidla we belieeeeeve we belieeeveeee!

Reply to This

ah jeeej.. pr men so 1x utrgali miško -.- xD in pol kar se je dal sm delala s tipkovnco xD..

juaaa molimo k materi božji da boš dobila 4 ;DD <3

Reply to This

hahaha a sta ble pol kokr tale maćk pa čakale na miške?XD

Reply to This

PEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK! =D
jst sm sanjala dans že new moon..mislm bl igralce. kr naenkrat so se znašl nek k smo čakal na film pa zdej se pa spomnmmmmm o BT smo se pogvoarjal wtf O.O

Reply to This

http://www.youtube.com/watch?v=sZ4QaGlxPQ0
this is cooooool! pa še ena huda je LP pa CrushCrushCrush...mislm d je naslov crushcrushcrushfaint
=)

Reply to This

jz sm tok zmatrana da bom kr umrla xD jaaaaaaao baooooo

bejbe moje nočko****

Reply to This

HAHHA zdele gledam te slovenske prevode in ta ga 100% zmaga!

Navodila za kolesarski računalnik

izvirnik
Press the left button once

prevod

časnikarstvo nekoč na levo popek

razlaga
Več kot očitno je, da gre za nekakšen strojni prevod, narejen z zelo slabim strojem. Tole skrajno zabavno čtivo sem našel v navodilih za kolesarski računalnik, kupljen v Hervisu v Novem mestu pred kakšnim letom. Zanimivo je, da je le približno tretjina navodil takole spačena, drugo je korektno prevedeno. Hervisu nič ne zamerim, ker so mene in še kup drugih ljudi, ki sem jim to pokazal, do solz nasmejali. In ker je bilo skoraj nemogoče dešifrirati pomen te latovščine, je besedilo služilo tudi kot dober pripomoček za možgansko telovadbo, namesto križank, sudokuja in podobnih iger. Angleškega originala nimam, zato je tudi prevod zgoraj le moje osebno dognanje. Tudi hrvaški prevod se ni odnesel nič bolje. Za primer naj samo omenim, da so Fig.1 prevedli kot smokve. Naj vam navržem še nekaj cvetk v »slovenščini«, s katerimi boste zlahka zapolnili marsikatero nedeljsko popoldne. Pa obilo zabave in smeha vam želim: zdrkniti računalo na vzpenjanje nosilec enota to trenutni posnetek tvrdka v lega. časnikarstvo izpust popek izvzeti računalo kot razstava v Fig.1. NEGA!! nanašati se na slepič zakaj umestitev napotitev……… Ono je že rabljen pomniti vi zakaj del nadomestitev ali mazati lanec ter obrniti čez peseta razdalja je sežaj. pravilen čez KM/milja razbor……… časnikarstvo levi popek zastajati sijoč od ključ za vijake……… Sodna odločba DESNO popek zakaj 2 seconda, EL svetloba hoteti obstati obrnjen naprej zakaj 8 seconda ter računalo hoteti torej iti k nagel skandirati način s potovanje razdalja, najvišja cena, ponudba, znesek hitrost, povprečnost hitrost ter potovanje imer raspoložen nekoč. Marsikdo bo morda le nejeverno zmajeval z glavo in si morda domišljal, da je vse skupaj le plod moje domišljije. Celotno zadevo imam skenirano in jo lahko pošljem kot dokazno gradivo morebitnemu dvomljivcu.

Reply to This

10 načinov kako razjeziti ljudi...

V Pisarni

1. Na fotokopirni stroj prilepite napis "FAX" in glejte, koliko ljudi bo nasedlo.
2. Spremenite telefonsko tajnico vašega oddelka. Bodite ustvarjalni.
3. Vse svoje e-maile napišite v rimah.
4. Razvijte nenaraven strah do spenjačev.
5. Pošljite svojemu šefu e-mail: "Vem, kaj si počel lansko poletje."
6. Postavite svetišče najljubšemu nogometašu in molite s svečami ob desetih dopoldne in dveh popoldne, vsak dan.
7. Izvohajte, kje nakupuje vaš šef in kupite popolnoma enako obleko. Nosite jo dan za tem, ko jo je nosil on. (Še bolje, če je nasprotnega spola.)
8. Vztrajajte, da vam dajo e-mail naslov thor_bog_nevihte@imepodjetja.si ali pa zena_boginja_ognja@imepodjetja.si.
9. Ne glede na to, kaj vas ljudje vprašajo, odgovorite z "okej".
10. Usedite se pred tiskalnik in cel dan čakajte. Vsem recite, da čakate na svoj dokument.

Na dvigalu

1. Poskusite hipnotizirati ljudi v dvigalu.
2. S telefonom fotografirajte vse prisotne.

3. Vsakega prišleka vprašajte, če lahko pritisnete gumb namesto njih. Pritisnite napačnega.
4. Z demonskim glasom naznanite: "Najti moram boljše gostiteljsko telo!"
5. S seboj prinesite stol.
6. Zahtevajte skupinski objem s krikom.

7. Pokličite vedeževalko in jo vprašajte, če ve, v katerem nadstropju ste.
8. S kredo na tla narišite kvadrat in oznanite, da je to vaš "osebni prostor".
9. Na tla spustite svinčnik in ko ga nekdo pobere, zakričite, da je vaš.
10. Vsake toliko odprite svojo torbo in jo vprašajte: "Imaš dovolj zraku tam notri?"

V šoli

1. V šolo prinesite kaktus in vsak dan povejte profesorju, da ima kaktus vprašanje. Malce strmite v rastlino, kot da čakate, da spregovori, potem pa jo jezno okarajte, češ, da vas je spet osramotila pred razredom.
2. Prinesite sesalnik in nekje med uro začnite sesati.
3. Prinesite vazo, polno sršenov. Odprite jo, začnite kričati in pobegnite iz razreda.
4. Vsak dan zažgite kakšno stvar na vaši mizi. Ko začne goreti, pobegnite iz razreda, kričajoče "ogenj! ogenj!"
5. Usedite se na kraj, najbolj oddaljen od profesorja. Med uro se držite za uho in kričite, da ga ne slišite. Če vas hoče spraviti nazaj na običajno mesto, se opravičite, da čakate na atentatorje.
6. Med uro začnite glasno in zavzeto debatirati o trenutni snovi. Če vas hoče profesor prekiniti, ga z jezno gesto utišajte.
7. Ko profesor omeni nek datum, zakričite "Terna!". Potem se opravičite in recite, da ste se zmedli.
8. Ko vam profesor da izroček, ga vzemite domov, ga popravite, ocenite in mu ga naslednji dan vrnite.
9. Pod oknom učilnice počakajte, da se začne pouk, nato pa skozi okno vrzite opeko s sporočilom "Zamudil bom 15 minut, začnite brez mene."
10. Zahtevajte od profesorja, da vam dokaže vsak stavek, ki ga izreče. Če mu to ne uspe, ga obtožite, da je lažnivec.

V supermarketu

1. Podtaknite drugim ljudem v voziček res butaste artikle in opazujte, če jih bodo dejansko plačali.
2. Ko se na zvočnikih oglasi standardni poziv nekoga k blagajni, se vrzite na tla, pokrijte ušesa in se začnite dreti: "Ne že spet ti glasovi!!!"

3. Sprašujte ljudi, kje prodajajo majhne otroke.
4. Vprašajte prodajalko, če lahko kupite nakupovalni voziček.
5. Izzovite ljudi v trgovini na dvoboj z zvitki darilnega papirja.
6. Mežikajte naključnim mimoidočim, jih zasledujte in jim pošiljajte poljubčke.
7. Sumničavo glejte okrog sebe in si brundajte uvodno špico Misije Nemogoče.
8. Napolnite svoj voziček z bencinom in vžigalicami. Pojdite po trgovini in se zlobno nasmihajte.
9. Sledite poljubni osebi povsod, kamor gre. Vedno bodite za njimi par metrov.
10. Zberite 20 ljudi in se igrajte skrivalnice.

V kinu

1. Vrzite pest kokic v zrak in zavpijte: "Snežiiii!"
2. Vsakič ko se kdo poljubi recite: "Ooooooooo."
3. Pri vseh vulgarnih šalah se smejte na ves glas. Pretiravajte.
4. Povejte prodajalcu prigrizkov, da pušča voda na stranišču.
5. Ljudem povejte, da se ne morejo usesti zraven vas, saj tam že sedi vaš nevidni prijatelj.
6. Nosite 3D očala in se glasno pritožujte, kakšne zanič efekte ima film.
7. Prinesite žogo in jo mečite naokrog.
8. Prinesite TV dalinjec in se pritožujte, da ne morete zamenjati programa.
9. Vzemite močno svetilko in med filmom ustvarjajte sence na stropu.

10. Ob vsaki kletvici zakričite: "Brez preklinjanja!"

Reply to This

Nosite 3D očala in se glasno pritožujte, kakšne zanič efekte ima film. bwahahahahahhahahhahhahhaha xD

Reply to This

faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak lulaaaaaaaaaam xDDD.. ona v šoli mi je fajna: Pod oknom učilnice počakajte, da se začne pouk, nato pa skozi okno vrzite opeko s sporočilom "Zamudil bom 15 minut, začnite brez mene."
al pa kaktus XDDD nuoroooo :DD

Reply to This

najbooool :D

Reply to This

ei aljuš .. tko že ene parkrat sm ti hotla sms poslat ane.. (BTW BEJBS MAM NOVO CIFRO ANE.. sam a jo tle objavm? da me naute zlorablaleeeeeeee :O ) haha no em,.. 040381776
well nč ni hotl poslat.. a mi še enkrat nekdo da od aljuš cifro jst mam zih narobe.. -.-

Reply to This

RSS

Members

• Deano
  • Paul
  • Billy
  • Benji madden
  • Joel madden
  • Good Charlotte

Get GC.com Badges!

Loading…

© 2009   Created by Good Charlotte