Hey hungarian GC fans! This site is for EVERY HUNGARIAN GC FANS who were on March 31st at GC concert at Budapest.... and of course we welcome to other GC fans too. So... here we goo! :D
Velem semmi külcsi sincsen! Niki többet tudna mesélni, suli miatt de ő meg ide nem ír xD na mindegy megvan Niki is, suli eddig ok neki, bár órák elég unalmasak mondta! marketing kereskedelmi szakon van, ez is ilyen OKJ-és, enyém is csak én fősulin tanulok! Enyém másabb!
Am Ancsi akkor te fogsz valami munkát keresni, vagy hogy állsz ezzel? Vagy mit akarsz így most?
Ja,jó lenne nekünk is összeülni, csak sajna nem oylan egyszerű :S
Manapság senkinek se hidd el, még a diplomásnak se! Meg hátha kedvet kapsz majd később a tovább tanuláshoz, vagy hogy valamit elvégezz még, most lehet ezt mondod de lehet később már máshogy látod majd a dolgokat! :) Bár én se tudom még mi lesz ha elvégzem ezt xD
Permalink Reply by Somi on September 25, 2009 at 10:37am
heyyhóóó.
hát, tudom,h én még messze vagyok ettől, de Ancsi, sztem tanulj tovább mindenképpen. a gimi nem ad smit! szívunk 4-5 évig és utána kidobnak az utcára egy papírdarabbal, amivel télleg...csak a seggedet törlöd ki...
elég gáz ez sztem... jobban odafigyelhetnének ránk!
itthon voook. ma a suliban egészségnap volt, szal csak 30 perces órákat tartottak, 10 perces szünetekkel. xD és csak négy órám volt, mert pénteken az első elmarad. xD szóval laza napom volt. :)
Érettségivel takarítani is lehet, van olyna hely ahova így is felvesznek embereket ez nem igaz, de tény hogy nehezebb! És igaza van Sominak, tanulj tovább, max egy évet most halasztasz így, addig kitalálod még milyen irányok vannak, meg mihez van kedved, de tényleg valamit kell tanulni :S csak jó tanácsként mondom :) és a fősuli meg egyetem már nem egy gimi, nem kell napra késznek lenned és rajtad áll hogy megtanulod e az anyagot vagy sem, ha esetleg e miatt se akarsz már tanulni
velem nincs semmi, viszont egy rém unalmas Ecdl szakkörön ücsörgök és még a tanár is álmosító, és szörnyűen kiakasztó... viszont még másfél óra és dobóra =) viszont az egész estémet végig kell tanulnom mert holnap biosz és angol TZ...
Permalink Reply by Somi on October 1, 2009 at 7:46am
uhh, akkor sok sikert a tézékhez!
bioszból nekemis rengeteget kell tanulnom... vírusok... vmi hat oldal.... xS és smi kedvem, dehát muszáj.
a mai napom szörnyű volt! 8 órát éltem túl.....
8 órád volt? az szar ügy ... mondjuk én se panaszkodhatok mert én is annyit voltam suliba + még a zenesuli... ráadásként 15 perce tudtam meg h holnapra egy prezentációt is kellene csinálni... de legalább már holnap megyek haza a koleszból :)