Hey hungarian GC fans! This site is for EVERY HUNGARIAN GC FANS who were on March 31st at GC concert at Budapest.... and of course we welcome to other GC fans too. So... here we goo! :D
hali!
Hát Meli...az első kommentet nem igazán értem(az arcszőröset),a másikra meg most mit mondjak...Ezek hülyék...
Amúgy régebben(a Hold on-os időszakban pl.) tényleg sokkal helyesebb volt Joel,mint most...
Ma eddig 3 órám volt: az első rajz volt,ami durva volt mert egy ilyen székes beállítást kellett lerajzolnunk,hát nem volt piskóta,de megbirkóztam vele:) Aztán volt egy 5 perces matekom,és egy 10 perces műszaki kémiám,és lesz még egy épülettervezés alapjai órám is fél 5-től,ami remélem szintén nem lesz több 10 percnél...
Szóval most még nem vészes annyira-csak arajz volt az így elsőre reggel korán...
http://www.youtube.com/watch?v=M2LqnoOpvHw ez az egyik vidi amit mondtam! Ha minden igaz akkor valszeg a Szigetes fellépsükről van bevágva videó anyag. Én töltöttem fel :P
Sziasztok!!
wáoo...ma..hát nem megszokott napom volt..
kezdjük ott..hpgy úgy volt hogy nyolc órám lesz nulladikkal együtt O.o
szépen megyünk a suliba bnőmmel...szakad a havas eső...és gyerekek...azt öröm lehetett nézni..akkorát estem!! xD
szal felhívtam anyumat hogy jöjjön értem, me tiszta sár lettem xDD
szal nulladik óra kiesett..x)
infon nem írtunk dogát...föcin nem feleltünk...
kiderült hogy nem lesz hetedik órám
a rajzom is jó lett..
bár írtam egy elég gány fizika dogát..de ez se tudta elrontani a kedvem...
jah..és már összeis jött a bmőm azzal a sráccal..szal...x)
a videók pedig nagyon jók!! =)
nah jóéjt!! (K)
drukkoljatok h ne én feleljek töriből plzz!! xDD
Permalink Reply by Somi on February 11, 2009 at 5:37am
Sya, Kriszti! XD
yaydejók ezeka képek!!! ^^ mennyi kis haja van mára drágának!! XD
BJ szőke??? XD én feketén jobban szeressem. remélem azért, mire lesz új vidiklipp, abban már fekete hajjal nyomul ismét!! :)
hát, emberek, jövő kedden megyek finnországba 9 napra. ésaza helyzet,h laptopot nem viszek magammal. ha sokáig nem írok akkor, annak azaz oka,h épp síelek, kirándulok v vmi hasonló lélegzetelállító dolgot művelek. remélem, nem írjátok majd telea fórumot, nekemis maradjon hely. :)
am, a mai nap elég béna...... várom mára valentin-bált, most lesz hétvégén. :)