Good Charlotte

Hey hungarian GC fans! This site is for EVERY HUNGARIAN GC FANS who were on March 31st at GC concert at Budapest.... and of course we welcome to other GC fans too. So... here we goo! :D

!!Minden GC függőnek!! NikyGCfan & Kriszti ajánlásával

Tags: hungary

Share

Attachments:

Reply to This

Replies to This Discussion

Reply to This

http://www.youtube.com/watch?v=N_MgvVFmEnM&NR=1
ebben mit mond Benj az elején?

Reply to This

heeey:)))

awww:)))) na megvolt a mai gc konci a vidikkel:D

Amugy Meli : az a brazilos amit beszurtál..ott joely tiszta bj:D:D amikor egyrészt van az a woooooo kitartásos cucc:D meg a haja:D:D meg amin fejet vág:D:D naon lool....ja és benji oylan ari ott:)))

Reply to This

Nah, látom Niky naon beindultál...:DDD

Meli: Hát nekem sajna nemcsak 2 éves (nem is tudtam hogy neked 2 éves),hanem 4. 4 év tömény szopás...De az a durva hogy 4 év után kapok egy diplomát,utána még maradhatok 2 évet,hogy megszerezzem a mesterdiplomát,és még plusz 2 év a doktori. De sztem nekem bőven elég lesz ez a 4 év...Örülök ha ezt elvégzem időben,és a 4 évből nem lesz 6-7...Mert ezen a szakon nagyon gyakori az ilyen sajna. És mi lesz suli után? It's a very good question :D
Sok minden jó lenne... Mondjuk remélem ha végzek,akkor apu tud nekem szerezni vmi munkát ezzel kapcsolatban,mert ugye apu is az építőiparban dolgozik,és eléggé nagy az ismeretségi köre,szóval én benne bízom naon. De persze jó lenne külföldre is kimenni egy kis tapasztalatgyűjtésre...Meg hát-most lehet furán néztek majd- párommal most már 5 éve vagyunk együtt,és remélem mire elvégzem a sulit,akkor komolyodik a dolog.De ezek még olyan távoliak...ha belegondolok,hogy addig még mennyit fogok szívni....Pfffff

Reply to This

Helloooka4!!!!!
Azthiszem sikerült a német dogám!!!!!:D:D
Nektek hogy sikerültk szurkoltam ám én is nektek!!!:D:D
Holnap megyek korizni suli után,tök tuti lesz.....:D

Reply to This

Vera, nem nézek furán :D Ja...hát nekem is elég ez a szak :D szeretném letudni...

Kriszti , ott csak azt monnya énekeljék vissza neki amit fog csinálni...vagy pontosan mi nem volt egész tiszta? :) ja és ott írtóóó...yam yam :D

Reply to This

de nekem a kedvencem innen a season amikor teli szájjal nevet benj....hát az valami awww :D de mindketten azon a felmutatott plakáton nevetnek :D " Do me" felirat

Reply to This

Ja és üdv a 11 ezres üzik forumán már :D

Reply to This

"guuúúd sárlééétt" olyan cool így mondani :D

Reply to This

ja és sztem is ott cool joel Kriszti :D Csak fura ahogy pörögnek az emberek a zenére...Benjiék meg elűtő öltözetben nyomják a zenét :D De Joel nagyon komoly fejjel néz végig :D huhuu

Reply to This

Sziasztok!

Mizu???

Somi Boldog Névnapot! <3

Reply to This

heyyyhóóó, everyone!
azta! mennyi videó! :D
Meli, köszönöm szépen!! ^^

ez egy JÓ nap volt!!!! annyira örülök neki, merta hetem borzalmasan alakult és oan jó,h végre jól éreztem magam egész nap!!!! xD
Vera, ne bánkódj, hidd el, megtérül még eza sok fáradtság! gondolj arra,h ugyanennyi boldogság lesz/van az életedben, mint amennyit most szenvedsz. just hold on!! :)

ooooolyan jó volt megnéznia vidiket! :D az interjúsokat különösen. felüdülés volt hallani a hangjukat, néha eza mentsváram!! :)

Reply to This

RSS

Members

• Deano
  • Paul
  • Billy
  • Benji madden
  • Joel madden
  • Good Charlotte

Get GC.com Badges!

Loading…

© 2009   Created by Good Charlotte